woninguitbreiding / HSB

Moors maakt al meer dan veertig jaar binnen- en buitenschrijnwerk van de bovenste plank – in hout, aluminium en staal. Maatwerk van topkwaliteit dat al uw esthetische verlangens verenigt met de strengste technische eisen. In de stijl van uw keuze. En in het materiaal dat uw voorkeur geniet.


Ramen en deuren in aluminium en staal
Moors realiseert uw ramen, deuren en schuifdeuren met aluminiumprofielen van Reynaers en stalen profielen van Jansen. Want die zijn ijzersterk op het vlak van duurzaamheid, isolatie en veiligheid. En ze ogen nog als een plaatje ook! Zo voldoet uw buitenschrijnwerk aan alle eisen, zonder in te boeten aan schoonheid.

Gevelbekleding met karakter
De gevelbekleding bepaalt het unieke karakter van uw gebouw. Daarom kiest u bij Moors uit een hoop materialen – elk met specifieke technische, esthetische en praktische eigenschappen. Van hout en Trespa tot Eternit, Rockpanel en aluminium.

Beste van binnen en buiten
Een lichte, ruimtelijke en rustige plaats. De perfecte overgang tussen uw woning en uw tuin. Een oord van genot, in alle seizoenen. Dat kan alleen maar een veranda of oranjerie van Moors zijn! U bepaalt materialen, kleuren en stijl. Wij verzorgen ontwerp, uitvoering en plaatsing in eigen beheer.
Oh, ja: we maken ook uw wintertuin, pergola of koepel. Zelfs voor zwembadoverdekkingen en volledige woonuitbreidingen schrikken we niet terug.

Buitengewoon schrijnwerk voor binnen
Echte schoonheid zit vanbinnen. Daarom maakt Moors ook van uw interieur een pareltje. Met exclusief maatwerk voor:

  • keukens en meubelen
  • kantoor- en winkelinrichting
  • kasten en dressings
  • binnendeuren en trappen
  • plafonds, (schuif)wanden en terrasvloeren
  • lamellen en zonwering
  • glazen leuningen