gevelbekleding

Moors, uw specialist in exclusieve gevelbekleding die uw architectuur alle eer aandoet

Gevelbekleding is niet zomaar een functionele bescherming van uw woning. Het voegt karakter toe. Versterkt de persoonlijkheid van uw gebouw. En creëert een subtiel samenspel tussen de vormgeving van uw huis en het materiaal waaruit de bekleding is opgebouwd.

Moors specialiseert zich in de vervaardiging van exclusieve gevelbekleding in het materiaal dat aansluit bij uw buitenschrijnwerk. Ons vakmanschap tilt de architectuur van uw woning naar een hoger niveau en heeft een karakteristieke toegevoegde waarde.
De totale vormgeving van uw gebouw staat steeds centraal. Onze experts werken aanvullend op uw architecturale ontwerp en zorgen voor een prachtige wisselwerking tussen gevelbekleding en woning.

Een wereld aan mogelijkheden
Ons bedrijf heeft een rijke ervaring in de vervaardiging van hoogwaardig buitenschrijnwerk in diverse materialen. Dit stelt ons in staat om gevelbekleding te creëren in het materiaal van uw keuze. Zo vloeit het huidige schijnwerk naadloos over in de gevelbekleding, wat voor een subliem eindresultaat zorgt.
U kunt vertrouwen op ons vakmanschap voor gevelbekleding in:

  • aluminium
  • massief hout: Thermowood, afrormosia, afzelia, ceder
  • Rockpanel
  • Eternit
  • Trespa Meteon

Personaliseerbaar en duurzaam
Samen met onze adviseurs bepaalt u het juiste materiaal en ontwerp voor uw project.
U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring voor professioneel advies op maat van uw woondroom. De vakmensen van Moors zorgen voor een feilloze plaatsing én een ijzersterke dienst na verkoop. U geniet jarenlang van een prachtige gevelbekleding die u op het lijf geschreven is.
Al onze materialen zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen u een duurzaam resultaat. Gevelbekleding beschermt uw woning immers tegen weer en wind. Het materiaal waarmee u uw gevel bekleedt moet dan ook bestand zijn tegen de guurste weersinvloeden. Moors zorgt voor topwerk, zodat u zeker bent van een waterdichte bescherming voor uw woning én een esthetisch meesterwerkje.